Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony)

Код товару: С000011745
Фото: Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony)

У наявності

Ціна: 27 027 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
 
Універсальний об'єктив Tamron 20-40mm f/2.8 Di III VXD від ширококутного до стандартного зум-об'єктиву охоплює корисний діапазон фокусних відстаней для повсякденної зйомки. Пропонований тут із байонетом Sony E-mount, цей компактний та портативний об'єктив добре підходить для всього: від пейзажів та міських пейзажів до вуличних сцен та портретів. Цей повнокадровий об'єктив, відмінний супутник у подорожах, забезпечує чудові зображення у всьому діапазоні зуму та є відмінним вибором для зйомки, відеоблогів та іншого відеоконтенту.
 
Об'єктив має постійну максимальну діафрагму f/2,8, що дозволяє вести зйомку в складних умовах освітлення, а мінімальна відстань фокусування всього 17 см забезпечує зйомку з близької відстані для динамічних ширококутних макрозйомок. VXD (Voice-eXtreme-torque Drive) механізм фокусування з лінійним двигуном забезпечує швидке, безшумне і точне автофокусування у всьому діапазоні зуму, а об'єктив також підтримує функції Sony Fast Hybrid AF та Eye AF для деяких камер. Крім того, об'єктив сумісний з Tamron Lens Utility для налаштування функцій об'єктива та оновлення мікропрограми.
 
- Універсальний зум від ширококутного до стандартного, розроблений для повнокадрових камер Sony з байонетом E, який також можна використовувати з моделями APS-C, де забезпечує діапазон фокусних відстаней, еквівалентний 30-60 мм.
- Постійна максимальна діафрагма f/2,8 забезпечує яскраве освітлення у всьому діапазоні збільшення, а також дозволяє точно контролювати глибину різкості для роботи з методами вибіркового фокусування.
- Механізм фокусування з лінійним двигуном VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) забезпечує швидке, безшумне і точне автофокусування у всьому діапазоні збільшення.
- Сумісність з багатьма особливостями та функціями камери, включаючи швидке гібридне автофокусування та автофокусування по очах.
- Мінімальна відстань фокусування всього 17 см та максимальне збільшення 1:3,8 для роботи з крупним планом.
- Кільце зуму в 65 ° дозволяє швидко налаштувати бажану фокусну відстань з мінімальними рухами.
- Вологостійка конструкція для використання у несприятливих умовах, а також фтористе покриття передньої лінзи для захисту від пилу, бруду та змащування.
- Сумісність з програмним забезпеченням Tamron Lens Utility для налаштування функцій об'єктива та оновлення прошивки.
 
 

Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Tamron І Ви побачите перелік з Об'єктиви Tamron. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Canon. Виникли при виборі Tamron 20-40mm f/2.8 DI III VXD (Sony) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Кропивницькому якомога швидше.

Загальні характеристики
Байонет - Sony E-mount
Діаметр різьби для світлофільтру - 67 мм
Вбудований мотор в об'єктиві - Є
 
Фокусування
Фокусна відстань - 20 мм
Мінімальна відстань фокусування - 0.17 м
Діафрагма - Мінімальна діафрагма (F) F/22
Діафрагма при мін./макс. фокусній відстані F/2.8
Число пелюсток діафрагми - 9
 
Інші характеристики
Число груп елементів - 11
Число елементів - 12
Габарити - Діаметр 74 мм, Довжина 86 мм
Вага - 365 г