SmallRig Cage for Sony A7C (3081B)

Код товару: С000011950
Фото: SmallRig Cage for Sony A7C (3081B)

У наявності

Ціна: 2 268 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

SmallRig Cage for Sony A7C 3081B - це клітка, яка щільно облягає корпус бездзеркального фотоапарата Sony A7C. Легкий і компактний ріг допомагає максимально використовувати можливості монтажу додаткового обладнання на цю камеру. Фотоапарат Sony A7C встановлюється в клітку за допомогою гвинта 1/4'' - 20 і додатково фіксується фіксатором з правого боку. В арсеналі SmallRig Cage 3081B, як завжди, присутні кілька монтажних отворів 3/8"-16, 1/4" -20, типу ARRI й, звичайно ж, "холодний башмак". Завдяки вбудованій швидкознімній системі Arca-Swiss, клітку можна швидко встановити на штатив, ручний стедикам, слайдер та іншу систему стабілізації для плавного знімання.
Крім того, легкий і ергономічний дизайн клітки SmallRig for Sony A7C дозволяє максимально підвищити зручність фото- і відеозйомки з рук.

SmallRig Cage for Sony A7C (3081B) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Клітини та аксесуари А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Клітина та аксесуари зі знижками? Щоб правильно вибрати Клітина та аксесуари, за допомогою зручної навігації. Введіть: SmallRig і перед вами відкриються всі необхідні для вас Клітини та аксесуари SmallRig. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад SmallRig. З'явилися під час замовлення SmallRig Cage for Sony A7C (3081B) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари отримаєте Мелітополі в необхідні терміни.

Комплектація
1 х клітка для камери SmallRig Cage for Sony A7C;
1 х викрутка.

Технічні характеристики
● Сумісність: фотоапарат Sony A7C;
● Монтажне кріплення: гвинт 1/4"-20 і фіксатор з правого боку;
● Кріплення для аксесуарів:
      різьбові кріплення 1/4"-20;
      різьбові кріплення 3/8"-16;
      різьбові кріплення ARRI-Style;
      кріплення під холодний башмак;
● Матеріал: алюміній;
● Розмір: 140 х 90,5 х 52 мм;
● Вага: 134 г ± 5 г.