Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

Код товару: С000007800
Фото: Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Back

Фоновий рефлектор Rime Lite Back з кутом освітлення 75° гарантує не тільки рівномірне освітлення фону, але й за рахунок спеціальної скошеної форми виключає випадкове потрапляння світла в об'єктив.

Конструкція рефлектора Rime Lite Back дозволяє обертати його навколо осі для швидкої установки необхідного кута освітлення.

Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на підбір Насадка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Rime Lite і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Rime Lite. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Rime Lite. Якщо виникли при купівлі Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм Запитайте нашого менеджера. Замовлену продукцію можна отримати в Кропивницькому в швидкі терміни.

Назва Рефлектор Back
Модель RBG 330     
Діаметр (мм)  N/A
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 330
Гарантія (міс) 12