Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла

Код товару: С000011703
Фото: Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла

У наявності

Ціна: 1 323 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Сферичний розсіювач Godox ML-CD15 розроблений для спільного використання з освітлювачами серії ML (Godox ML30/ML30Bi/ML60/ML60Bi) та LC (Godox Litemons LC30D/LC30Bi), а також може використовуватись з іншими освітлювачами з байонетом Godox. Призначений для пом'якшення світлового потоку та перерозподілу поверхні свічення.
 
Розсіювач виготовлений з силікону, і завдяки гнучкій складній конструкції забезпечує різні способи формування світла.
 
У комплект входять три пластикові кільця для встановлення розсіювача на освітлювачі з різною формою та різними типами кріплення. Розсіювач ML-CD15 можна встановити на освітлювач з байонетом Godox, на накамерні спалахи з круглою головкою (наприклад Godox V1) або на більшість спалахів з прямокутною головкою.
 
У повністю розкладеному стані сферичний розсіювач висвітлить простір на 360 градусів. Якщо задня частина розсіювача складена, світловий потік обмежується на 180 градусів, а при складанні передньої частини можна досягти більшої контрастності.
 
Силіконовий розсіювач дуже компактний, не вимагає збирання, легко складаютєся при зберіганні або транспортуванні.
 
 
    
 
 
 

Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Насадки на студійне світло або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Насадка за економною ціною? Щоб точно підібрати Насадка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Насадки на студійне світло Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Godox ML-CD15 розсіювач сферичний для спалахів та постійного світла Запитайте наших менеджерів. Надсилання проводиться в Чернігові у стислі строки.

Країна-виробник товара Китай

Вага упаковки 0.4 кг

Обʼємна Вага Упаковки 0.6 кг

Габарити упаковки 15 × 15 × 10 см

Виробник Godox

Тип Софтбокс

Форма Софтбокса Сферичний