Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P)

Код товару: С000001796
Фото: Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P)

У наявності

Ціна: 5 172 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Muse дозволяє відчути дух Lensbaby, що відкриває нову дійсність, сповнену задоволення від процесу фокусування. Стискайте гнучкий корпус об'єктива, щоб фокусуватися і переміщати область різкості по кадру, супроводжуйте рухомий об'єкт під час відеозйомки.

Так само як Composer або Control Freak, цей маленький об'єктив сумісний з усіма оптичними модулями з лінійки Optic Swap System. Лінійка змінних модулів надають художнику безліч варіантів візуальних ефектів і стилів, що дозволяють відобразити унікальне бачення оточуючого.

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Pentax K

як використовувати

Відчуйте повну свободу з Muse! Фокусування здійснюється за рахунок стиснення та розтягування гнучкої гармошки корпусу об'єктива пальцями. Область різкості можна переміщати по кадру, нахиляючи об'єктив у напрямі. Ви гарантовано отримаєте незвичайний досвід!

Щоб змінити діафрагму, необхідно піднести магнітний наконечник спеціального інструменту до вкладеної діафрагми, і вийняти її. Після цього – вкласти інший магнітний диск діафрагми. Діафрагма утримуватиметься на місці вбудованими магнітами.

 

Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P) - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Lensbaby і перед вами будуть Об'єктиви Lensbaby. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Fujifilm. З'явилися під час замовлення Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P) Запитайте наших фахівців. Фототехніку отримаєте Вінниці в швидкі терміни.

Поставляється в комплекті із встановленим оптичним модулемDouble Glass Optic
■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
■ Тип діафрагми: змінні вкладні магнітні диски
■ Значення діафрагм: f/2, f/28. /5.6, f/8
■ Мінімальна відстань фокусування: 30 см
■ Максимальна відстань фокусування: нескінченність
■ Розміри/вага: 5,7 см вис. х 6,35 см шир./104,9г.