Lensbaby Muse (Double Glass) Sony Alpha (LBM2S)

Код товару: С000001797
Фото: Lensbaby Muse (Double Glass) Sony Alpha (LBM2S)

У наявності

Ціна: 3 005 2 111 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Muse дозволяє відчути дух Lensbaby, що відкриває нову дійсність, сповнену задоволення від процесу фокусування. Стискайте гнучкий корпус об'єктива, щоб фокусуватися і переміщати область різкості по кадру, супроводжуйте рухомий об'єкт під час відеозйомки.

Так само як Composer або Control Freak, цей маленький об'єктив сумісний з усіма оптичними модулями з лінійки Optic Swap System. Лінійка змінних модулів надають художнику безліч варіантів візуальних ефектів і стилів, що дозволяють відобразити унікальне бачення оточуючого.

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Sony A

як використовувати

Відчуйте повну свободу з Muse! Фокусування здійснюється за рахунок стиснення та розтягування гнучкої гармошки корпусу об'єктива пальцями. Область різкості можна переміщати по кадру, нахиляючи об'єктив у напрямі. Ви гарантовано отримаєте незвичайний досвід!

Щоб змінити діафрагму, необхідно піднести магнітний наконечник спеціального інструменту до вкладеної діафрагми, і вийняти її. Після цього – вкласти інший магнітний диск діафрагми. Діафрагма утримуватиметься на місці вбудованими магнітами.

 

Lensbaby Muse (Double Glass) Sony Alpha (LBM2S) - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Об'єктив за собівартістю. Щоб легко підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Lensbaby І Ви побачите перелік з Об'єктиви Lensbaby. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Tokina. Якщо виникли при купівлі Lensbaby Muse (Double Glass) Sony Alpha (LBM2S) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Броварах найшвидше.

Поставляється в комплекті із встановленим оптичним модулемDouble Glass Optic
■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
■ Тип діафрагми: змінні вкладні магнітні диски
■ Значення діафрагм: f/2, f/28. /5.6, f/8
■ Мінімальна відстань фокусування: 30 см
■ Максимальна відстань фокусування: нескінченність
■ Розміри/вага: 5,7 см вис. х 6,35 см шир./104,9г.