Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів

Код товару: С000010617
Фото: Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів

У наявності

Ціна: 880 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір Godox BD-07 складається зі шторок, стільникових грат і чотирьох кольорових гелів. Він є універсальним рішенням для керування світловим потоком портативних спалахів Godox AD200 або AD200Pro при використанні їх із прямокутною імпульсною головкою Speedlight Head.
Дизайн чотирьох-пелюсткових шторок передбачає встановлення безпосередньо на імпульсну головку. Кожен із чотирьох пелюстків шторок встановлюється незалежно від інших, щоб досягти потрібної подачі світла.
Чотири кольорові гелеві фільтри з набору встановлені в спеціальні оправки. Це дозволяє миттєво встановлювати або міняти будь-який із них шляхом встановлення в шторки. Набір включає фільтри червоного, синього, жовтого та зеленого кольорів. Гелі допомагають створювати творчі світлові ефекти на ваших зображеннях.
Стільникові грати, при необхідності встановлюються в шторки, робить світловий пучок більш спрямованим і жорстким.
Все це дозволяє гнучко керувати формою та кольором світлового потоку портативного спалаху Godox AD200/AD200Pro при використанні її з прямокутною імпульсною головкою Speedlight Head.

Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Насадки на студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Насадка за економною ціною? Щоб легше було підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Godox. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Bowens. З'явилися при виборі Godox BD-07 для AD200/AD200Pro шторки з стільниками та набором фільтрів Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Харкові в необхідні терміни.