Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

Код товару: С000011719
Фото: Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

У наявності

Ціна: 3 117 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Портретна тарілка (Beauty Dish) Godox BDR-W 55 см є незамінним аксесуаром у фотостудії для портретної зйомки.
 
Принцип роботи полягає у перевідображенні світла від дефлектора до рефлектора. Ця модель відображає поверхню білого кольору, що дає м'яке відображення в порівнянні сріблястої поверхні. Найбільш яскраво виражається якість світла від портретної тарілки з відривом близько 2 м, який замінимо ні парасолькою, ні софтбокcом. Діаметр рефлектора 55 см. Розсіювач забезпечує рівномірне світло і круглий відблиск в очах моделі.
 
Для більш спрямованого світлового потоку та високого рівня контрасту з портретним рефлектором Godox BDR-W (55см) Beauty Dish White можна використовувати відповідні стільники та тканинний дифузор, які купуються окремо.
 
 

Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Насадка за низькою ціною? Щоб легко було підібрати Насадка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і Ви побачите список з Насадки на студійне світло Godox. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Godox. Виникли при виборі Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському якомога швидше.