Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA

Код товару: С000010907
Фото: Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA

У наявності

Ціна: 40 867 36 878 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Легкий і швидкий, NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 — це найтонший зум f/2.8 для фотокамер формату FX, які коли- небудь виробляла Nikon . Цей об’єктив, який охоплює широкий кут до портретної довжини, має яскравий дизайн, який відмінно підходить при слабкому освітленні та контролю глибини різкості, цей об’єктив – універсальність у компактній упаковці.
 
Оптика
- Цей об’єктив, який охоплює ширококутні та короткі фокусні відстані, ідеально підходить для різноманітних ситуацій, зокрема пейзажної, вуличної, портретної, документальної та туристичної зйомки.
- Постійна максимальна діафрагма f/2,8 покращує роботу в доступних умовах освітлення та забезпечує кращий контроль над глибиною різкості для роботи з ефектами вибіркового фокусування.
- Один елемент Super ED та один елемент із надзвичайно низькою дисперсією значно зменшують колірну окантовку та хроматичні аберації у всьому діапазоні масштабування, щоб забезпечити більшу чіткість та передачу кольору.
- Три асферичні елементи використовуються для зменшення сферичних аберацій і спотворення, щоб отримати чітке зображення з точним відтворенням.
- Закруглена дев’ятилепесткова діафрагма забезпечує приємну якість розфокусування, що сприяє використанню малої глибини різкості та методів селективного фокусування.
 
Автофокус
- Кроковий двигун забезпечує швидке та тихе автофокусування, яке ідеально підходить як для фото, так і для відео.
- Використовується конструкція внутрішнього фокусування, коли під час фокусування переміщуються лише внутрішні групи об’єктива, щоб підтримувати загальну довжину об’єктива під час використання та сприяти швидшій швидкості фокусування.
- Мінімальна дистанція фокусування 7,5 дюйма сприяє роботі з об’єктами, які наближаються.
- Фокусове дихання було пригнічено, щоб покращити використання відео та зберегти постійне поле зору під час зміни фокусу.
 
Дизайн
- Вражаюче компактний і легкий дизайн для стандартного зуму f/2,8, цей об’єктив має довжину всього 4,8 дюйма у складеному вигляді та важить на 30% менше, ніж об’єктив NIKKOR Z 24–70 мм f/2,8 S.
- Програмоване кільце керування за замовчуванням налаштовано на ручне фокусування, але його також можна використовувати для керування діафрагмою або компенсацією експозиції.
- Спеціалізований електромагнітний механізм діафрагми забезпечує більшу стабільність контролю експозиції, що особливо корисно під час роботи з високою частотою безперервної зйомки.
- Пило- та вологостійкий корпус об’єктива сприяє використанню об’єктива в поганих умовах. На передній частині об’єктива також є антиобрастання, яке захищає від забруднень, відбитків пальців і бруду та легко очищається.
 
 
 
 

Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив вигідно? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Pentax. Якщо з'явилися при виборі Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Харкові у мінімальні терміни.

Фокусна відстань Від 28 до 75 мм
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення для об'єктива Nikon Z
Покриття формату об’єктива Повнокадровий
Кут огляду 75° до 32° 10'
Мінімальна фокусна відстань Не вказано виробником
Максимальне збільшення 0,34x
Оптичний дизайн 15 елементів у 12 групах
Лопаті діафрагми 9, заокруглений
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 67 мм (спереду)
Розміри (ø x L) 3 x 4,7" / 75 x 120,5 мм
Вага 1,2 фунта / 565 г