Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA

Код товару: С000011067
Фото: Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA

У наявності

Ціна: 38 856 37 758 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Розкрийте приховані світи і захоплюючі деталі з макрооб'єктивом NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S від Nikon. Цей макрооб'єктив S-line забезпечує універсальну фокусну відстань 105 мм, малу робочу відстань і коефіцієнт відтворення 1:1. Він заповнює кадр від краю до краю з вишуканим кольором. Знімаєте ви весільні деталі, прикраси, їжу, квіти, продукти, природу, дику природу або портрети, цей професійний об'єктив перетворить ваше бачення в незвичайне.
 
      
 
Єдиний асферичний елемент об'єктиву зводить до мінімуму кому, спотворення і інші типи аберацій об'єктиву при використанні налаштувань широкої діафрагми. Крім того, фторомістке покриття запобігає прилипанню бруду, води і плям до поверхні лінзи.
 
  • Телеоб'єктив з фіксованою фокусною відстанню, призначений для камер Nikon з байонетом Z формату FX, також може використовуватися з моделями DX, де він забезпечує еквівалентну фокусна відстань 157,5 мм.
  • Ідеально підходить для макрозйомки і портретної зйомки, цей об'єктив пропонує максимальне збільшення 1:1 в натуральну величину і мінімальну відстань фокусування 11,4 дюйма, що дозволяє працювати з об'єктами крупним планом.
  • Яскрава максимальна діафрагма f/2,8 підходить для роботи в різних умовах освітлення, а також пропонує покращений контроль глибини різкості для виділення об'єктів і використання методів вибіркового фокусування.
  • Інтегрована інформаційна панель об'єктиву OLED дозволяє швидко перевірити настройки діафрагми, фокусну відстань і глибину різкості прямо на об'єктиві як в яскравих, так і в темних ситуаціях.
  • Двомоторна мультіфокусна система STM з ручною корекцією фокусування для швидкого і чуйного автофокусування. Система мультифокусу також зменшує хроматичні аберації і кольорову окантовку, характерні для макрооб'єктивів.
  • Електромагнітна діафрагма в корпусі об'єктиву забезпечує високоточне управління пелюстками діафрагми при використанні автоматичної експозиції під час безперервної зйомки.
  • Закруглена дев`ятипелюсткова діафрагма створює красиве художнє розмиття фону і ефект боке.
  • Стабілізація зображення VR (зменшення вібрації) зводить до мінімуму появу тремтіння камери на 4,5 ступенів, що дозволяє знімати з рук в складних умовах освітлення.
  • Настроюване кільце управління для зміни діафрагми, компенсації експозиції та ISO.
  • Кнопка L-Fn для настройки і перемикач-обмежувач від 11,4 до 19,7 дюйма/від 0,29 до 0,5 м для фокусування з близької відстані.
  • Нанокристалічні покриття усувають внутрішні відображення лінз і ефективно зменшують двоїння зображення і відблиски, викликані світлом, що потрапляє в лінзу по діагоналі.
  • Антивідблискуюче покриття ARNEO, що використовується в поєднанні з нанокристалічним покриттям, додатково знижує ефекти двоїння і відблисків, викликані падаючим світлом, що потрапляє в лінзу вертикально. Це корисно для сцен із підсвічуванням, так як це дозволяє отримувати виключно чіткі зображення, навіть коли джерело світла розташоване в кадрі.
  • Три елементи з наднизькою дисперсією значно зменшують кольорову окантовку і хроматичні аберації, забезпечуючи більшу чіткість і точність передачі кольору.
  • Асферичний елемент об'єктиву зводить до мінімуму кому, спотворення і інші типи аберацій об'єктиву при використанні налаштувань широкої діафрагми.
  • Фторомістке покриття запобігає прилипання бруду, води і плям до поверхні лінзи.
  • Легка конструкція для зручного перенесення.

 

 

Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Sigma. Виникли при підборі Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Києві в потрібні терміни.

Фокусна відстань
105 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/32
Крок зміни діафрагми
При фокусуванні на бескінченності: f/2,8-32; на відстані фокусування 0,29 м: f/4,5−51
Фокусування
Автоматична, ручна
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
16 елементів в 11 групах [включаючи 3 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 1 асферичний елемент, елементи з покриттями Nano Crystal Coat та ARNEO, а також передній елемент з покриттям фтору]
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
Формат FX: 23 ° 10 '; формат DX: 15 ° 20 '
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,29 м від фокальної площини
Максимальне збільшення
1:1
Діаметр та крок різьблення для фільтра
62 мм (P = 0,75 мм)
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
Прибл. 85 мм (макс. діаметр) x 140 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива до краю об'єктива)
Вага
Прибл. 630 г
Байонет
Z від Nikon
Комплект поставки
Передня захисна кришка LC-62B, кришка об'єктива LF-N1 (задня захисна кришка), бленда об'єктиву HB-99, чохол для об'єктиву CL-C2