Canon EF 20 f/2.8 USM

Код товару: 10419
Фото: Canon EF 20 f/2.8 USM

Очікується

Ціна: 26 494 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

CANON EF 20mm f/2.8 USM- надширококутний світлосильний об'єктив. Фокусна відстань 20мм та відповідний йому кут зображення більш ніж удвічі перевищує цей параметр для стандартного об'єктива, є потужним образотворчим засобом у руках творчого та експериментуючого фотографа. Будь-які зйомки, в яких кадр повинен включати великий простір, або бажання підкреслити, значно посилити перспективу сцени, що передається без подібного об'єктиву, часто просто неможливі. Вузькі вулички старовинних міст, вражаючий інтер'єр соборів, панорама – все збережено на кожному зі знімків, які створюють вичерпне загальне враження про сюжет. У багатопланових композиціях предмети переднього плану виглядають ефектно перебільшеними. Це один із сильних прийомів передачі величезних просторів, що підкреслюють їхню довжину.

В об'єктиві CANON EF 20mm f/2.8 USM використано ультразвуковий привід автофокусування USM, що забезпечує швидке і точне наведення на різкість і плаваючу систему лінз, що ефективно знижує аберації при зйомці з близьких дистанцій. Спеціальний механізм FT-M дозволяє оперативно переходити з автоматичного на ручне фокусування. Передня частина оправи у об'єктива не обертається, що полегшує застосування спеціальних насадок та поляризаційних фільтрів.

 

Canon EF 20 f/2.8 USM - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Canon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Pentax. Виникли при виборі Canon EF 20 f/2.8 USM Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Харкові своєчасно.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)20 мм
Светосила, f/2.8
Конструкция (элементов/групп)11/9
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки0.25 м
Диаметр под светофильтр (мм)72 мм
Фокусировкаультразвуковой мотор
Тип блендыEW-75II
Размеры (диаметр х длина, мм)77.5 x 70.6 мм
Число лепестков диафрагмы5
Физические характеристики
Вес405 г