Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри)

Код товару: С000011638
Фото: Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри)

У наявності

Ціна: 925 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Набір Godox BD-04 Barndoor Kit, шторки, соти і кольорові гелі, є універсальним рішенням для управління світловим потоком студійних спалахів.
 
Дизайн чотирьох-пелюсткових шторок передбачає установку на стандартний 7-дюймовий рефлектор із кріпленням Bowens.
 
Вони дозволяють гнучко управляти формою світлового потоку студійної спалаху.
 
Стільниковий решітка, що входить в комплект, робить світловий пучок більш спрямованим і жорстким.
 
Кольорові гелі, жовтий, зелений, червоний і синій, у свою чергу, дозволяють надати світла спалаху драматичний або творчий колірний ефект.
 
 
 

Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Насадки на студійне світло або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Насадка за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Насадка, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Насадки на студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Виникли при замовленні Godox BD-04 Barndoor Kit (шторки, соти, фильтри) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототехніку отримаєте Полтаві в потрібні терміни.

Виробник - Godox
Країна виробник - Китай