Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

Код товару: С000011719
Фото: Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла

У наявності

Ціна: 3 117 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Портретна тарілка (Beauty Dish) Godox BDR-W 55 см є незамінним аксесуаром у фотостудії для портретної зйомки.
 
Принцип роботи полягає у перевідображенні світла від дефлектора до рефлектора. Ця модель відображає поверхню білого кольору, що дає м'яке відображення в порівнянні сріблястої поверхні. Найбільш яскраво виражається якість світла від портретної тарілки з відривом близько 2 м, який замінимо ні парасолькою, ні софтбокcом. Діаметр рефлектора 55 см. Розсіювач забезпечує рівномірне світло і круглий відблиск в очах моделі.
 
Для більш спрямованого світлового потоку та високого рівня контрасту з портретним рефлектором Godox BDR-W (55см) Beauty Dish White можна використовувати відповідні стільники та тканинний дифузор, які купуються окремо.
 
 

Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Насадки на студійне світло А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка зі знижками? Щоб легше було підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Godox BDR-W55 Beauty Dish 55 см портретна тарілка біла Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Транспортуємо продукцію в Каменському у мінімальні терміни.