Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro

Код товару: С000011685
Фото: Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro

У наявності

Ціна: 1 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox AD-B2 тримач двох фотоспалахів AD200
Тримач дозволяє використовувати з одним модифікатором світла відразу два спалахи з двома лампами, отримуючи в результаті 400 ватний імпульс.
Сплахи без головки вставляються ззаду кріплення. Не обов'язково ставити відразу два спалахи, можна працювати, встановивши тільки один. Спереду є можливість встановити дві лампи від AD200, або одну в центральне гніздо.
Байонетне кріплення типу Bowens дозволяє встановити будь-яку світлоформуючу насадку з відповідним кріпленням. На тримачі передбачено поворотне кріплення на студійну стійку.
Вимірювання показують, що два спалахи Godox AD200 в кріпленні AD-B2 дають всього на 0,1 стоп менше світла, ніж Godox AD600B.
 
 
 
 

Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Аксесуари для спалахів фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Аксесуар для спалаха на кращих умовах. Щоб легко підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для спалахів Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад LumiQuest. Виникли при покупці Godox AD-B2 адаптер для двох спалахів AD200/AD200Pro Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Дніпропетровське в швидкі терміни.