LumiQuest LQ-121 Fxtra

Код товару: 13365
Фото: LumiQuest LQ-121 Fxtra

У наявності

Ціна: 723 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний тримач для желатинових фільтрів на компактний спалах. У комплект входить набір з 10 кольорових фільтрів желатинових, які швидко вставляються в тримач. Для зберігання фільтрів у FXtra є вбудована кишеня.
Кріпиться до спалаху так само, як усі LumiQuest. Застосовується як окремо, так і спільно з усіма існуючими розсіювачами-відбивачами та софтбоксами LumiQuest, розширюючи світлові та колірні ефекти в залежності від розсіювача, що застосовується.
 

LumiQuest LQ-121 Fxtra - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Аксесуари для спалахів А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto. З каталогу виберіть Аксесуар для спалаха на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: LumiQuest І Ви побачите перелік з Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Interfit. Якщо з'явилися при виборі LumiQuest LQ-121 Fxtra Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Кам'янець-Подільському у стислі строки.