Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster"

Код товару: 15632
Фото: Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster"

У наявності

Ціна: 1 120 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Арсенал – ідеальне рішення для створення моделі м’якого освітлення або предметної зйомки. Розмір 50x70 см підходить для зйомки поясних і ростових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбокса покрита металізованим сріблистим слоем, збираючим і направляючим світло. Софтбокс має два розсіювача, тому смягчення відбувається в два етапи. При необхідності отримати більш жорсткий світ, один із розсіювачів можна взяти.
Спиці і байонет виконані з металу, а чаша софтбокса – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний зі студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Каркас – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для переноски – 1 шт.

Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster" - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Софтбокси або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Софтбокс за прийнятною ціною? Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Arsenal і перед вами з'явиться все Софтбокси Arsenal. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Hyundae. Якщо виникли під час вибору Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster" Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Чернівцях в необхідні терміни.